Syntymäpäiväsankari Sissi – vauhtivauvasta veteraaniksi!

Sissi Sipsukkainen, Softouch Quickstep, koiraperheemme kuopus, täyttää tänään kahdeksan vuotta ja siirtyy niinollen kypsien veteraani-ladyjen joukkoon. Tosin tämän rodun – ja erityisesti tämän yksilön – kohdalla ikä on vain luku paperilla, vuodet eivät näy koirassa mitenkään. Hyvä niin!

Sissi on vauvaiästä lähtien ollut varsinainen vauhtipakkaus, koira jonka kanssa ei aika tule pitkäksi! Vauhtia ja niitä vaarallisiakin tilanteita on matkan varrelle mahtunut. Toisaalta Sissistä löytyy myös tarvittaessa rauhallinen vaihde, että ei se elämä ihan kaahatessa ole kulunut kumminkaan 🙂

Kerran vuodessa tulee pengottua vanhoja kuvia (ja niitä pentukuvia eritoten), joten tässäpä kuvakatsaus menneeseen:

Lopuksi vielä pari videota vauva-Sissistä:

Sissi ja Hissu, osa I

Sissi ja Hissu, osa II